دوشنبه بیست و نهم بهمن ۱۴۰۳ - 23:59 - nali -

این مواد را به تخم مرغ های سرخ شده خود اضافه کنید و بعداً از ما تشکر کنید
دیر موندورف
پنجشنبه، 13 فوریه 2025، ساعت 23:20 به وقت GMT + 3:30· 16 دقیقه مطالعه
3

یک تخم مرغ سرخ شده در بشقاب - Valentin Lupu / 500px/Getty Images
وقتی به دنبال صبحانه ای هستید که هم خوشمزه باشد و هم سریع و آسان درست شود، احتمالاً تخم مرغ های سرخ شده به ذهنتان خطور می کند. تابه را گرم کنید، چند تخم مرغ را در آن بشکنید، تخم مرغ ها را بردارید، مزه دار کنید و لذت ببرید. زرده ها به طرز لذیذی روان هستند، لبه های سفیده ها کاملا ترد هستند و هر تخم مرغ حدود 6 گرم پروتئین دارد تا به شما در گذراندن روز کمک کند. در حالی که دلایل زیادی وجود دارد که چرا تخم مرغ سرخ شده می تواند چنین صبحانه ای عالی داشته باشد، یک مشکل وجود دارد. همان تخم مرغ سرخ شده قدیمی می تواند به نوعی خسته کننده شود.
نگران نباشید. لازم نیست صبحانه خود را کنار بگذارید. می توانید آن را دوباره اختراع کنید و با افزودن برخی مواد جدید به تخم مرغ های سرخ شده استاندارد خود، آن را دوباره جالب کنید. برخی از این مواد پس از اتمام پخت تخممرغها اضافه میشوند، برخی در تابه به همراه تخممرغ پخته میشوند و همه آنها یک تخممرغ سرخشده کسلکننده را به یک سفر آشپزی واقعی تبدیل میکنند.
بیشتر بخوانید: 15 راه برای بالا بردن تخم مرغ های اسکرمبل روزانه
پستو

نان تست با تخم مرغ سرخ شده و پستو - برنت هوفاکر/شاتراستاک
پستو ترکیبی خوشمزه از ریحان، روغن زیتون، سیر، آجیل کاج و پنیر، طیف وسیعی از کاربردها را ارائه می دهد. میتوانید آن را به پاستا اضافه کنید، آن را روی یک ساندویچ بمالید، از آن برای روی پیتزا استفاده کنید و خیلی چیزهای دیگر. اما آیا تا به حال به این فکر کرده اید که تخم مرغ های خود را در پستو سرخ کنید ؟ اگر نه، ممکن است بخواهید این ایده را امتحان کنید.
تخممرغها همه آن طعمهای خوشمزه را از پستو میگیرند و طعم جدیدی به آنها میدهند. با گرم کردن پستو در تابه روی حرارت ملایم شروع کنید، تخم مرغ را روی سس بشکنید و بگذارید همه چیز بپزد. پس از پخته شدن، از تخممرغهای پستو روی یک تکه نان تست لذت ببرید یا به سادگی با چنگال خود آن را در آن فرو کنید. پشیمان نخواهی شد اگر از پستو خریداری شده در فروشگاه استفاده می کنید، فقط به یاد داشته باشید که پس از باز شدن پستو مدت زمان مناسب بودن آن را تأیید کنید - نمی خواهید طلای سبز را هدر دهید.
گی

سرخ کردن یک تخم مرغ با قیمه - Tamer A Soliman/Shutterstock
در حالی که معمولاً ممکن است تخم مرغ های سرخ شده خود را در کره بپزید، ممکن است بخواهید در این تصمیم تجدید نظر کنید و دفعه بعد سعی کنید آنها را در قیمه بپزید. قیسی که کره شفاف شده است، نقطه دود بالاتری نسبت به کره دارد. برخلاف کره، این بدان معناست که میتوانید با آن روی حرارت بیشتر بپزید بدون اینکه نگران سوختن و خراب شدن تخممرغ باشید.
پختن تخممرغهای سرخشده در قیمه نیز ممکن است منجر به تفاوت قابل توجه بافت شود. متوجه خواهید شد که تخم مرغ ها خامه تر هستند و بافت نرم تری دارند. یک راه عالی برای شروع روز شما روغن زیتون کمی سالم تر از آن است، زیرا چربی ترانس ندارد، حاوی لاکتوز نیست، و می توان آن را به جای در یخچال، در پیشخوان یا در انبار نگهداری کرد.
سس سویا

یک کاسه سس سویا در کنار چاپستیک - پریسیلا زامبوتو/گتی ایماژ
پختن تخممرغهای سرخشده در سس سویا، مکمل خوبی برای صبحانه، ناهار یا شام با تم آسیایی خواهد بود. همانطور که تخم مرغ ها در سس سویا می جوشند، طعم متمایز آن در سراسر آنها تزریق می شود. اگر می خواهید تصور کنید که چگونه طعم آنها را تغییر می دهد، به این فکر کنید که تکه های تخم مرغ در برنج سرخ شده چینی چگونه طعم می دهند.
پس از پخته شدن تخم مرغ ها، آماده نوشيدن آنها هستيد. برای صبحانه، آن ها را در بشقاب خود، یک تکه نان تست، یا حتی یک پتی هش براون بیندازید و داخل آن بچینید. اگر ناهار یا شام درست می کنید، می توانید تخم مرغ ها را روی یک تخت برنج برای یک برنج سرخ شده ساختگی قرار دهید یا روی سینه مرغ پخته قرار دهید. همانطور که تخممرغها را برش میدهید، یوکها بیرون میریزند و طعم سس سویا را روی هر چیزی که تصمیم دارید با آن سرو کنید پخش میشود.
چیلی ترد

یک کاسه با چیلی ترد - برنت هوفاکر/شاتراستاک
چیلی ترد را قبلا امتحان کرده اید؟ از دم کردن روغن با سیر، فلفل، پیاز و سایر گیاهان درست می شود. اگر غذاهای تند و تند دوست دارید، احتمالاً در کوچه شماست. و، تقریباً مطمئن هستید که وقتی تخممرغهای سرخ شده در این چاشنی داغ پخته میشوند، از خوش طعم شدن آنها لذت خواهید برد.
شاید حتی بهتر از این که پختن تخم مرغ های سرخ شده روی چیلی ترد چقدر طول بکشد این است که این دستور العمل بسیار ساده است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که چند قاشق غذاخوری چیلی ترد را به ماهیتابه خود اضافه کنید و آن را به طور یکنواخت روی پایه پخش کنید. سپس تخممرغهای ترکخوردهتان را طبق معمول به تابه اضافه کنید و اجازه دهید مستقیماً روی چیلی چیلی بپزند. همین است. صبحانه - همراه با ضربه - سرو می شود. اگر به دنبال یک وعده غذایی دلچسب هستید، میتوانید از تخممرغ چیلی به عنوان رویه کاسه برنج استفاده کنید.
خرده نان

انبوهی از پودر سوخاری با قاشق چوبی - Evelyn Smj/Shutterstock
شما اغلب یک تخم مرغ سرخ شده را روی نان تست قرار می دهید. بنابراین، چرا یک تغییر جزئی در این جفت کلاسیک امتحان نکنید و تخممرغهای سرخ شده خود را روی تختهای از آرد سوخاری بپزید. فقط مقداری آرد سوخاری - سبک پانکو هم می تواند موثر باشد - به یک تابه با روغن کانولا داغ اضافه کنید و همه آنها را خوشمزه و برشته کنید. اگر با آرد سوخاری بدون مزه شروع می کنید، حتماً مقداری سیر، پودر پیاز، جعفری، پودر چیلی یا برخی چاشنی های مورد علاقه دیگر به آن اضافه کنید.
پس از چند دقیقه پختن آرد سوخاری، دو (یا بیشتر) چاه برای شکستن تخممرغها ایجاد کنید. بعد از شکستن تخممرغها، در تابه را بپوشانید و اجازه دهید تا تخممرغها بپزند تا زردهها به اندازه دلخواه سفت یا نرم شوند. پس از پخته شدن، این تنوع تخم مرغ سرخ شده ترکیب ایده آلی از ترد، خامه ای و لذیذ خالص را ارائه می دهد.
پنیر

پنیر برش خورده در یک بشقاب - Msphotographic/Getty Images
پنیر (تقریبا) همه چیز را بهتر می کند، بنابراین جای تعجب نیست که می تواند به شما در ارتقای تخم مرغ های سرخ شده کمک کند. چند راه مختلف وجود دارد که می توانید پنیر را به تخم مرغ اضافه کنید. یکی از گزینه ها این است که فقط یک برش را روی زرده های تخم مرغ پس از اتمام پخت (یا اگر ترجیح می دهید تخم مرغ ها را برگردانید، روی سفیده ها بریزید). حرارت را کمی کم کنید و درب تابه را بپوشانید تا پنیر به سرعت ذوب شود تا زرده شما زیاد پخته نشود و خیلی سفت نشود.
راه دیگر برای لذت بردن از پنیر با تخم مرغ سرخ شده این است که قبل از پختن تخم مرغ، پنیر را به تابه اضافه کنید. پنیر همراه با تخم مرغ پخته و ترد می شود و یک پوسته ترد و خوشمزه به آن اضافه می شود تا با هر لقمه از آن لذت ببرید. اگر می خواهید این ایده را امتحان کنید، باید از پنیر نیمه سفت یا سفت (مانند پارمزان) استفاده کنید تا پنیر خیلی سریع آب نشود و در تابه نسوزد.
کرم سنگین

یک پیمانه اندازه گیری با خامه غلیظ - عکاسی میشل لی/Shutterstock
چه کسی فکر می کرد تخم مرغ سرخ شده در خامه غلیظ خوب باشد؟ خوب، اگر این ایده را امتحان کنید، می توانید به سرعت نام خود را به آن لیست اضافه کنید. راز این که چرا این روش یک تخم مرغ فوق العاده خوشمزه ایجاد می کند در ترکیب خامه نهفته است. همانطور که گرم می شود، جدا می شود و کره در تابه زیر تخم مرغ هایی که روی آن می پزید، می جوشد و کاراملی می شود.
فراتر از پوسته کاراملی که در زیر تخم مرغ ها پس از اتمام پخت پیدا می کنید، خواهید دید که هر لقمه، خوب، خامه ای است. این را امتحان کنید، و ما کاملاً مطمئن هستیم که می خواهید آن را به دستور العمل های تخم مرغ مورد علاقه خود اضافه کنید. می توانید آن را با یک جایگزین خامه غلیظ امتحان کنید ، اما فقط توجه داشته باشید که اگر گزینه ای که انتخاب می کنید دارای محتوای چربی مشابه خامه باشد، ممکن است از همان پایه کاراملی شده تخم مرغ لذت نبرید.
پوره سیب زمینی

یک کاسه پوره سیب زمینی - Fernati2007/Shutterstock
پوره سیب زمینی ممکن است به طور معمول به عنوان یک غذای صبحانه دیده نشود، اما این بدان معنا نیست که نمی توانید آنها را به یک غذا تبدیل کنید. اگر اخیراً واقعاً با دقت کار کردهاید تا اجازه ندهید اشتباهی بین شما و پورههای سیبزمینی عالی ایجاد شود ، اجازه ندهید باقیماندههایتان هدر برود. در عوض، سعی کنید تخم مرغ سرخ شده خود را در آنها بپزید.
این غذای ساده و یک تابه ای است که می توانید هر کس دیگری که آن را سرو کنید واقعاً شما را تحت تأثیر قرار می دهد. با اضافه کردن چند قاشق از پوره سیب زمینی به ماهیتابه شروع کنید. آنها را دوباره گرم کنید - در صورت خشک بودن کمی کره اضافه یا کمی شیر بریزید - و سپس آنها را به شکل دایره درآورید و یک سوراخ کوچک در مرکز ایجاد کنید. یک تخم مرغ را اضافه کنید، آن را سرخ کنید، کمی نمک و فلفل بپاشید و آماده شوید تا ذهن خود را متحیر کنید.
سس چیمیچوری

یک کاسه سس چیمیچوری - Svetlana Monyakova/Shutterstock
Chimichurri یک سس آرژانتینی است که معمولاً با کباب کردن استیک یا برشته کردن سبزیجات استفاده می شود. با جعفری، پونه کوهی، سیر، فلفل چیلی، سرکه و روغن درست می شود. اگر از طعم چیمیچوری لذت میبرید - یا هنوز آن را امتحان نکردهاید و مجذوب آن شدهاید - دوست خواهید داشت که چگونه میتواند تخممرغهای سرخ شده شما را به سطح بعدی برساند.
به سادگی چند قاشق غذاخوری از سس چیمیچوری را در تابه از قبل گرم شده خود بپاشید، سپس تخم مرغ ها را مستقیماً روی سس بشکنید. تابه را بپوشانید تا تخممرغها پخته شوند و سپس از لبههای کمی پوستهدار و طعم کیمیچوری در هر لقمه لذت ببرید.
سرکه

دو شیشه شیشه ای سرکه سیب - Jayk7/Getty Images
سرکه ممکن است اولین مادهای نباشد که وقتی به فکر راههایی برای افزایش یک تخممرغ سرخ شده هستید، به ذهنتان خطور میکند، اما تا زمانی که آن را امتحان نکردهاید، نباید آن را بکوبید. همانطور که احتمالا می دانید، سرکه اسیدی است. وقتی در حال پختن تخم مرغ هستید، کمی از آن را به تابه اضافه کنید، می تواند به بهبود بافت و متعادل کردن طعم های دیگر (به ویژه طعم کره) کمک کند.
با اسید اضافه شده، سفیده تخم مرغ نیز کمی سریعتر سفت می شود و به شما امکان می دهد صبحانه خود را سریعتر بپزید و مطمئن شوید که زرده خوب و روان باقی می ماند. بعد از سرخ کردن تخم مرغ ها در سرکه، آنها را با یک تکه نان تست یا چند تکه بیکن ترد میل کنید.
گوشت خوک چرخ شده

گوشت چرخ کرده گوشت خوک - BearFotos/Shutterstock
سوسیس و تخم مرغ یک غذای اصلی صبحانه در بسیاری از خانه ها و رستوران ها است. با پختن تخم مرغ های سرخ شده در مقداری گوشت خوک آسیاب شده، می توانید به این کلاسیک طعمی خوشمزه بدهید. میخواهید با چاشنی گوشت چرخکرده شروع کنید تا طعمدهندهتر و یادآور سوسیس باشد – استفاده از مقداری نمک، پودر پیاز، پودر سیر، فلفل قرمز، تکههای چیلی، پاپریکا و/یا دانههای رازیانه را در نظر بگیرید.
سپس ماهیتابه خود را روی حرارت زیاد گرم کنید، مقداری روغن به آن اضافه کنید و پتاکی از مخلوط گوشت خود را در روغن قرار دهید تا بپزد. حرارت را کمی کم کنید و با یک قاشق وسط هر پتی را فشار دهید تا یک چاه ایجاد شود. تخم مرغ ها را مستقیماً در چاه بشکنید و بگذارید همه چیز با هم بپزد. ترکیب سوسیس/تخم مرغ را برگردانید تا مطمئن شوید که هر دو طرف گوشت قهوه ای شده و کاملاً پخته شده است، قبل از لذت بردن از تولیدتان.
همه چیز به جز چاشنی باگل

همه چیز چاشنی نان شیرینی در یک قفسه در فروشگاه - The Image Party/Shutterstock
اگر درست کردن - یا سفارش - یک ساندویچ شیرینی پزی همیشه لذت خاصی دارد، در اینجا یک گزینه بدون کربوهیدرات وجود دارد که می تواند طعم مشابهی را ارائه دهد. دفعه بعد که هوس یک ساندویچ کردید و یا نان شیرینی ندارید یا تمام کربوهیدرات های همراه با آنها را نمی خواهید، سعی کنید تخم مرغ های خود را در همه چیز به جز چاشنی نان شیرینی سرخ کنید.
این ترکیب چاشنی - که در Trader Joe و بسیاری از خواربارفروشیهای دیگر یافت میشود - دارای ادویههای معمولی شیرینی پزی مانند دانههای خشخاش، تکههای پیاز، سیر و نمک است. پس از گرم کردن روغن، کره یا روغن در تابه ای که قرار است تخم مرغ ها را در آن بپزید، به سادگی مقداری از ادویه را قبل از شکستن تخم مرغ ها بپاشید. این ادویه نه تنها به هر ذره مقداری کمی اضافه می کند، بلکه به تخم مرغ ها بافتی ترد نیز می دهد.
گریس بیکن

پخت بیکن در تابه - B4rT3K3/Shutterstock
یکی از مهمترین نکات پخت بیکن این است که همیشه چربی را حفظ کنید. این می تواند یک مزیت واقعی برای پختن انواع غذاها، از جمله بیسکویت، سبزیجات، و بله، حتی تخم مرغ سرخ شده باشد. روغن بیکن برای سرخ کردن تخم مرغ مناسب است. طعم آن را تقویت می کند - دلیلی وجود دارد که بسیاری از مردم به خوردن بیکن و تخم مرغ برای صبحانه علاقه دارند.
یکی دیگر از دلایل عالی برای پختن تخم مرغ های سرخ شده در روغن بیکن این است که می تواند به شما کمک کند زمان تمیز کردن را کاهش دهید. به جای اینکه دو تابه را کثیف کنید، به سادگی بیکن خود را بپزید، آن را از ماهیتابه خارج کنید و تخم مرغ ها را بشکنید. روغن داغ و آماده استفاده خواهد بود و به پخت سریع تخم مرغ کمک می کند.
سس ماهی

یک کاسه سس ماهی - Enviromantic/Getty Images
سس ماهی. این چیزی بیش از یک عنصر جسورانه است که سوپ های شما از دست داده اند . همچنین می تواند در ایجاد تخم مرغ های سرخ شده فوق العاده به شما کمک کند. اگر نام سس ماهی را نشنیده اید، تلاقی بین چاشنی و چاشنی است که معمولا در بسیاری از غذاهای آسیای جنوب شرقی استفاده می شود تا طعم لذیذ غذا را تقویت کند و در عین حال آن را شورتر کند.
اگر تا به حال یام کای دائو، یک غذای خیابانی محبوب که در تایلند سرو میشود، امتحان کردهاید، پس قبلاً یک تخممرغ سرخ شده در سس ماهی (با چند ماده دیگر) پخته شدهاید. برای امتحان یک نسخه سریع و آسان از این غذای تایلندی، کافی است کمی سس ماهی در ماهیتابه خود بریزید تا تخم مرغ ها بپزند. برای یک تجربه واقعی تر، مقداری گشنیز، سیر و موسیر را به تابه اضافه کنید و تخم مرغ های پخته شده را روی برنج سفید سرو کنید.
پاپریکا

یک کاسه پاپریکا - Burcu Atalay Tankut/Getty Images
اگر همین الان به قفسه ادویه خود نگاه کنید، احتمالاً یک بطری پاپریکا خواهید دید. این ادویه ریز آسیاب شده از فلفل خشک تهیه می شود. بسته به فلفل خاصی که برای تهیه آن استفاده شده است، می تواند رنگ قرمز روشن تا قرمز تیره داشته باشد.
در حالی که احتمالاً آن را روی تخم مرغ های شیطانی خود می پاشید یا آن را به دستور العمل های اسپانیایی یا مجارستانی مورد علاقه خود اضافه می کنید، می خواهید دفعه بعد که تخم مرغ های سرخ شده را تهیه می کنید از آن استفاده کنید. میتوانید صبر کنید تا تخممرغها تقریباً پخته شوند و روی آنها پاپریکا بپاشید، اما اگر قبل از شکستن تخممرغ، چاشنی را به روغن داغ یا کره اضافه کنید، طعم فلفلی بهتر به هر لقمه تزریق میشود.
هاش براونز

قهوه ای هاش و تخم مرغ های سرخ شده در ماهیتابه - Dementieva Iryna/Shutterstock
شما اغلب هش براون را برای خوردن در کنار تخم مرغ خود آماده می کنید. حتی ممکن است آنها را با مقداری تخم مرغ و بیکن یا سوسیس انباشته کرده باشید تا یک ساندویچ صبحانه رضایت بخش درست کنید. اما، آیا سعی کردهاید تخممرغتان را مستقیماً در قهوهای هاش سرخ کنید؟ اگر نه، پس شما از دست داده اید.
دفعه بعد که به دنبال تهیه یک صبحانه پر و مهیج هستید، سعی کنید مقداری هاش براون رنده شده را در یک تابه بپزید. وقتی شروع به قهوه ای شدن کردند، آنها را به اطراف حرکت دهید تا چند دایره به اندازه تخم مرغ هایی که می خواهید بپزید، ایجاد کنید. تخممرغها را مستقیماً در سوراخها بشکنید و بپزید تا زمانی که یوغ به دلخواه شما برسد. می توانید با پختن مقداری پیاز یا فلفل همراه با هاش براون خرد شده قبل از افزودن تخم مرغ، این غذای کامل تری را درست کنید.
سالسا

Huevos rancheros در یک بشقاب - DronG/Shutterstock
اگر متوجه میشوید که برای بلند کردن تخممرغهای همزدهتان مقداری سالسا اضافه میکنید یا دوست دارید وقتی برای صبحانه بیرون میروید، هوووس rancheros سفارش دهید، این دستور سادهتر از دستور کلاسیک را دوست خواهید داشت. به جای اینکه تخم مرغ سرخ شده و تورتیلا را با مقداری سالسا پر کنید، چرا سعی نکنید که تخم مرغ ها را مستقیماً در سالسا بپزید؟
پس از گرم کردن ماهیتابه، بسته به اندازه ماهیتابه، حدود ½ تا 1 فنجان سالسا اضافه کنید. تخم مرغ ها را بشکنید و در سالسا بریزید و بگذارید بپزند. برای جلوگیری از سوختن و چسبیدن سالسا به ماهیتابه، میخواهید این دستور غذا را در دمایی کمتر از دمایی که معمولاً برای تخممرغهای سرخ شده استفاده میکنید، بپزید. همچنین قرار دادن درب ماهیتابه برای کمک به پخت سریعتر تخم مرغ می تواند مفید باشد.
سس بوفالو

یک کاسه کوچک با سس بوفالو - عکاسی میشل لی / شاتر استاک
سس بوفالو - این سس بیشتر از بال مرغ است. اگر از حرارتی که همراه با هر لقمه سس گاومیش است لذت می برید - و در صبح به آن سطح تندی می رسید - ممکن است این دستور غذای مورد علاقه جدید شما باشد.
تخم مرغ سرخ شده را مستقیماً در سس بوفالو می پزید. بنابراین، پس از اینکه تابه را از قبل گرم کردید، چند قاشق غذاخوری از سس را در تابه بریزید - آن را پهن کنید تا فضایی برای پخت هر تخم مرغ در اختیار شما قرار گیرد. بعد از شکستن تخم مرغ و انداختن آن روی سس، اجازه دهید بپزد و با آن طعم لذیذ و در عین حال تند دم بکشد.
بلغور

تخم مرغ سرخ شده با سوسیس سرو می شود - Warren Price Photography/Shutterstock
اگر بلغورها یک غذای معمولی برای صبحانه در خانه شما هستند، برای کشف روشی جدید و هیجان انگیز برای سرو کردن آنها آماده شوید. به جای تهیه بلغور ساده، یا حتی بلغور با تخم مرغ سرخ شده در کناره، در نظر بگیرید که یک یا دو تخم مرغ را درست روی بلغورها در حالی که در حال اتمام پخت هستند، سرخ کنید.
وقتی بلغورها پخته شد، قسمتی از آن ها را بردارید و روی پایه ماهیتابه پهن کنید - هر چه لایه نازک تر باشد، ترد تر می شود. سپس، تخممرغها را درست روی آنها بشکنید و اجازه دهید حرارت حاصل از بلغور به پختن آنها کمک کند. آنها طعم لذیذ و کرهای بلغورها را میگیرند و در حین لذت بردن از صبحانه، لبخندی بزرگ و شکمی کامل برای شما به ارمغان میآورند.
آووکادو

تخم مرغ سرخ شده روی آووکادوی ورقه شده - نادژدا نسترووا/شاتراستاک
اگر به دنبال یک دستور العمل تخم مرغ سرخ شده مغذی و خوشمزه هستید، دیگر به دنبال آن نباشید. سرخ کردن یک تخم مرغ در داخل آووکادو همه آن جعبه ها را بررسی می کند و شما را متعجب می کند که چرا قبلا هرگز فکر نمی کردید این ایده را امتحان کنید.
پس از بریدن یک آووکادو از طول و برداشتن گودال، انتهای هر نیمه را برش بزنید و دو حلقه برای خود بگذارید. کمی از داخل آووکادو را بردارید تا حلقه کمی بزرگتر شود و سپس آن را در یک تابه از قبل گرم شده با روغن قرار دهید. تخم مرغ را در چاه بشکنید، چند دقیقه بپزید، ورق بزنید و قبل از حفاری مقداری دیگر بپزید. ترکیب آووکادوی نرم با سفیده تخم مرغ ترد و زرده آبدار چیزی است که باید آن را بچشید تا واقعاً از آن لذت ببرید.
https://www.yahoo.com/lifestyle/add-ingredients-fried-eggs-thank-195047540.html