جمعه بیست و چهارم اسفند ۱۴۰۳ - 0:28 - nali -

هر کوکتل در منوی باغ زیتون، از بدترین تا بهترین رتبه بندی شده است
سامانتا ماکسول
سهشنبه، 11 مارس 2025، ساعت 6:45 بعد از ظهر GMT + 3:30· 14 دقیقه مطالعه

کوکتل های باغ زیتون چیده شده روی میز چوبی - سامانتا ماکسول/ میز مزه
وقتی برنامه شما برای عصرانه بیرون رفتن برای نوشیدنی است ، احتمالاً باغ زیتون اولین جایی نیست که به ذهنتان خطور می کند. به هر حال، این زنجیره ایتالیایی دقیقاً به دلیل انتخاب گسترده شراب، آبجو یا کوکتل خود شناخته شده نیست. اما من از کشف اینکه باغ زیتون در واقع تعداد زیادی کوکتل مختلف را علاوه بر انتخاب گسترده غذاهای محبوب خود ارائه می دهد شگفت زده شدم - و قیمت ها در مقایسه با کوکتل بار مورد علاقه شما احتمالاً بسیار در دسترس هستند. اکنون، آیا می خواهید خلاقانه ترین و خلاقانه ترین کوکتل ها را در این زنجیره تهیه کنید؟ نه، البته نه. در عوض، این مکانی است که برای غذا به آن می روید و احتمالاً یک کوکتل در کنار آن اضافه کنید، اگر انتخاب شراب یا آبجو برای شما مناسب نیست.
من از چشیدن 11 کوکتل در منوی باغ زیتون لذت بردم تا این رتبه بندی نوشیدنی ها را از بدترین به بهترین ارائه دهم و طعم کلی، پیچیدگی و خلاقیت را ارزیابی کنم. توجه داشته باشید که اساساً هر نوشیدنی در این لیست کاملاً شیرین است، بنابراین اگر این مورد شما نیست، ممکن است بخواهید کاملاً یک نوشیدنی متفاوت سفارش دهید. همانطور که گفته شد، اگر به نوشیدنی های شیرین علاقه دارید، ممکن است برخی از این نوشیدنی ها همان چیزی باشد که به دنبال آن هستید. اسکوپی را تهیه کنید که کوکتل های باغ زیتون در آن خوشمزه ترین هستند تا بتوانید دفعه بعد که از این زنجیره بازدید می کنید آنها را امتحان کنید.
بیشتر بخوانید: ما از یک میکسولوژیست پرسیدیم: در اینجا دقیقاً چگونه هر بار یک مد قدیمی کامل بسازیم
11. کاپری آبی

کوکتل آبی کاپری روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول/ میز مزه
چیزی در مورد سفارش نوشیدنی با رنگ غیر طبیعی وجود دارد که حس نوستالژی را در من ایجاد می کند. شاید این نوشیدنیهای بسیار قندی و آبی روشن بود که در بار کالج مورد علاقهام مینوشیدم، یا شاید من را حتی به روزهایی برمیگرداند که نوشیدنیهای مصنوعی رنگی مصرف میکردم که تمام دهانم را بعد از یک روز طولانی در مدرسه لکه دار میکردند. در هر صورت، وقتی کاپری آبی الیو گاردن به سر میز من رسید، احساس هیجان کردم. رنگ آبی تکان دهنده آن به من گفت که می خواهم چیزی با طعم فوق العاده پررنگ دریافت کنم و اشتباه نکردم.
Blue Capri با رام نارگیل Blue Chair Bay ساخته شده است، و این کاملا اولین – و تنها – طعمی است که من در کوکتل چشیدم. و نه، شما در واقع آنقدر از رم را نمیچشید. در عوض، این واقعا طعم نارگیل است که برای من برجسته بود. این استوایی و cloying است و به طور کامل بر تمام طعم های دیگر موجود در نوشیدنی غلبه می کند. به نظر می رسد که کوراسائو آبی بیشتر برای رنگ وجود دارد، و افزودن آب آناناس پتانسیل افزایش اسیدیته به نوشیدنی را دارد، اما در نهایت موفق به انجام این کار نمی شود. بعلاوه، گمان میکنم که اگر همه چیز را از بین میبردم، در واقع باغ زیتون محلی خود را با دهان آبی ترک میکردم. علیرغم ظاهر نوستالژیک برانگیزش، فکر می کنم دفعه بعد باید از این یکی بگذرم.
10. لیمونچلو مارگاریتا توت فرنگی

توت فرنگی لیمونچلو مارگاریتا روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول/ میز مزه
اگر معمولاً یک مارگاریتای استاندارد را در رستوران مکزیکی مورد علاقه خود سفارش می دهید و فرض می کنید که هنگام رفتن به باغ زیتون همان چیزی را دریافت می کنید، احتمالاً از مارگاریتا لیمونسل توت فرنگی به شدت ناامید خواهید شد. این چیز با توجه به عدم اسیدیته توهین آمیز آن، به سختی طعم مارگاریتا را می داد. این یک مارگاریتا بسیار شیرین است. این موضوع شخصاً من نیست، اما فکر میکنم یک کوکتل شیرین میتواند کارساز باشد اگر با ترشی کافی متعادل باشد - اما شما مطلقاً آن را در اینجا نخواهید یافت.
مارگاریتا با تکیلا Mi Campo Blanco به همراه Caravella limoncello، یک لیکور شیرین ایتالیایی که به خاطر شیرینی و اسیدیته شدید و رنگ زرد پررنگش معروف است، درست میشود. فقط بعد از چند جرعه از این ماده، احساس می کنید کامتان خسته شده است و از شما التماس می کند که یک جرعه آب یا هر چیزی که به شدت با شکر آغشته نشده است بنوشید. متأسفانه، لیمونچلو مارگاریتا توت فرنگی به اندازه کافی متعادل نیست که بتواند از دو رتبه آخر در این رتبه بندی خارج شود.
9. هندوانه Moscato Sangria

هندوانه Moscato Sangria روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول / میز مزه
وقتی نوشیدنی به نام هندوانه موسکاتو سانگریا سفارش میدهید، احتمالاً میتوانید حدس بزنید که نوشیدنی بسیار شیرینی خواهید داشت. بنابراین، منطقی است که این کوکتل حاوی مقدار مناسبی شکر باشد - به هر حال، احتمالاً این همان چیزی است که اکثر افرادی که این نوشیدنی را سفارش می دهند، می خواهند. اما چیزی که ممکن است انتظار نداشته باشید این است که طعم این کوکتل دقیقاً شبیه آب نبات است - به طور خاص، مانند هندوانه Jolly Rancher.
همه چیز با یک موسکاتوی سرد شروع می شود، که سپس با هندوانه همراه با یک "چلپ چلوپ" آب زنجبیل مخلوط می شود . اما من صادقانه می گویم: اگر باغ زیتون واقعاً از هندوانه تازه در این دستور غذا استفاده کند واقعاً شوکه می شوم زیرا طعم کوکتل بسیار شبیه هندوانه مصنوعی است (که کاملاً از طعم مواد تازه متمایز است). شاید هم مقداری بیشتر از یک "چلپ چلوپ" از آلو زنجبیل در ترکیب وجود داشته باشد، زیرا مطمئن نیستم که شیرینی شدید در این کوکتل تنها از موسکاتو ناشی می شود.
شیرینی در اینجا کمی آزاردهنده است، اگرچه مطمئناً به بدی لیمونچلو مارگاریتا توت فرنگی نیست. دلیل واقعی رتبه بندی هندوانه موسکاتو سانگریا این است که طعم بسیار مصنوعی دارد. اگر عاشق هندوانه Jolly Ranchers هستید، این ممکن است کوکتل ایده آل شما باشد.
8. غروب سیسیلی

کوکتل سیسیلی غروب روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول/ میز مزه
آیا غروب سیسیلی باغ زیتون را بسیار خوشمزه یافتم؟ نه. اما باید اعتراف کنم که یکی از پیچیدهترین نوشیدنیهای موجود در منوی کوکتل این رستوران است. اولین چیزی که در مورد این نوشیدنی متوجه خواهید شد رنگ صورتی پررنگ آن است. مسلماً ممکن است فقط به خاطر ظاهرش ارزش سفارش دادن داشته باشد. اما اگر واقعاً آن را به خاطر طعمش میخرید، بسته به چیزی که معمولاً در یک کوکتل از آن لذت می برید، ممکن است ناامید شوید.
این نوشیدنی بر پایه ودکای نیو آمستردام است که تقریباً به طور کامل توسط سایر مواد پوشانده شده است. این باعث میشود که آن را برای کسانی که عموماً الکل را زیاد دوست ندارند، انتخاب خوبی میکند، اما برای کسانی که به دنبال کوکتلی هستند که در واقع مشخصات طعم یک روح را برجسته کند، چندان ایدهآل نیست. آب آناناس و لیموناد گلابی خاردار، ترکیبی جالب از طعمها را ایجاد میکنند که در هیچ کوکتلی نخواهید یافت. بیشتر می توانید آناناس را بچشید، اما گلابی خاردار رایحه ای گلی به ترکیب می بخشد که نوشیدنی را جذاب تر می کند. همچنین یک اشاره کوچک از تلخی وجود دارد که پیچیدگی بیشتری را ارائه می دهد.
اگرچه، بله، این نوشیدنی هنوز کاملاً شیرین است، آن نتهای گلی و تلخ اضافی غروب سیسیلی را به طور قابل توجهی جالبتر از بسیاری از کوکتلهای این لیست میکند، به همین دلیل است که در انتهای رتبهبندی قرار ندارد. با این حال، من شخصا آن را دوباره سفارش نمی دهم.
7. هلو بلینی

کوکتل هلو بلینی روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول/ میز مزه
داشتن یک نوشیدنی آسان و قابل دسترس در منوی کوکتل بسیار خوب است، و این همان چیزی است که هلو بلینی باغ زیتون است. اگر قبلا بلینی هلو خوردهاید و از آن لذت بردهاید، این کوکتل احتمالاً در کوچه شماست. تقریباً به همان سادگی است که می توانید دریافت کنید: پوره هلو به همراه پروسکوکو. این ترکیبی است که خیلی هیجان انگیز نیست، به همین دلیل است که در این لیست در رتبه بالاتری قرار نمی گیرد، اما با این وجود اگر تمایل به لذت بردن از نوشیدنی های شیرین و میوه ای دارید، لذت بخش است.
پوره هلو که از باغ زیتون استفاده میکند کاملاً خوش طعم است و طعم تازهای دارد. این نوشیدنی دارای ضخامتی است که در لیوان مشهود است - نوشیدنی به نوعی رنگ زرد کثیف است، که نشان می دهد این نوشیدنی روی پوره متمرکز شده است، نه روی پروسکو. با این حال، همانطور که سرو می شود، فضای کافی در لیوان برای ریختن پرزکو بیشتر در نوشیدنی وجود دارد، زیرا نصف یک بطری کوچک پرزکو را نیز با کوکتل واقعی دریافت خواهید کرد. اگر فقط به دنبال یک همراهی خوش طعم برای وعده غذایی خود هستید، Proscco به تنهایی می تواند گزینه بهتری باشد. با این حال، اگر آن رایحه شیرین و میوهای را در کوکتلهای خود دوست دارید، این بلینی هلو انتخاب خوبی است.
6. سیب سبز Moscato Sangria

سیب سبز Moscato Sangria روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول/ میز مزه
در اینجا سانگریای موسکاتوی دیگری را برای شما آماده کرده ایم که می توانید آن را امتحان کنید: این سانگریای سیب سبز موسکاتوی باغ زیتون است و مانند نسخه هندوانه ای آن، طعمی شبیه به آب نبات دارد. این یک نوشیدنی بسیار شیرین است، اما با وجود این واقعیت که طعم سیب سبز نسبتاً مصنوعی است (البته کمتر از انواع هندوانه) طعم آن کمی متعادل تر است. این غذا با موسکاتوی سرد، سیب سبز ننه اسمیت و آب آناناس ساخته شده است که در یک معجون ملایم مشروب با هم ترکیب می شوند که حتی کسانی که در مصرف الکل مردد هستند نیز باید از آن لذت ببرند. به نظر می رسد گزینه خوبی برای کسانی است که اغلب الکل نمی نوشند یا تمایلی به لذت بردن از طعم الکل ندارند.
من نمیدانم که آیا این نوشیدنیها در واقع بر اساس طعمهای آب نبات سخت هستند یا خیر، اما درست مانند انواع هندوانه، سانگریای سیب سبز موسکاتو مزه عجیبی شبیه سیب سبز Jolly Ranchers دارد. اگرچه من به خصوص نمیخواهم کوکتلم مزهای مانند آن را داشته باشد که از ظرف آب نبات معلم مدرسه ابتدایی بیرون آمده است، اما نمیتوانم نوستالژی این نوشیدنی را نادیده بگیرم. وقتی به دنبال چیزی فوق العاده شیرین و آسان برای نوشیدن هستید، ممکن است ارزش بررسی را داشته باشد.
5. پانچ رام ایتالیایی

کوکتل رام پانچ ایتالیایی روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول/ میز مزه
در منوی زیتون گاردن نوشیدنیهای مبتنی بر رم زیاد نیست، بنابراین اگر بهطور خاص خود را فردی رام میدانید، احتمالاً به سمت رمپانچ ایتالیایی Olive Garden جذب خواهید شد. طعم آن شبیه آب جنگلی است که دوستان بارمن به خصوص سنگین دست من در دانشگاه می نوشند، و اگرچه ممکن است نوآورانه ترین نوشیدنی در جهان نباشد، من برای آن اینجا هستم. رام باکاردی سیلور ستون فقرات این نوشیدنی را فراهم می کند که با طعم آمارتو و توت فرنگی پشن فروت همراه است.
آمارتو در اینجا یک لمس خوب است. بله، بسیار شیرین است، که اگر به دنبال یک کوکتل متعادل تر هستید، ایده آل نیست، اما همچنین طعم آجیلی دوست داشتنی را به نوشیدنی ارائه می دهد که به پیچیدگی آن می افزاید و بعد از چند جرعه اول آن را جالب تر می کند. علیرغم این شیرینی، طعم ها در اینجا به خوبی متعادل هستند، میوه شور فقط مقدار مناسبی از اسیدیته را ارائه می دهد تا شکر بر طعم های دیگر غلبه نکند.
4. بری سنگریا

بری سانگریا روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول/ میز مزه
از بین تمام سانگریاییهایی که در باغ زیتون امتحان کردم، سانگریای توت بسیار مورد علاقهام بود. این شامل شراب خنک است، اما مشخص نمی کند که به طور خاص موسکاتو است، بنابراین شاید به همین دلیل است که نسبت به سایرین در این لیست کمی کمتر شیرین است. همچنین با "آب میوه" همراه با مقداری میوه تازه - در این مورد، یک توت فرنگی و یک تکه پرتقال نیز عرضه می شود. فقدان ویژگی در این توصیف مرا به این فکر انداخت که دقیقاً قرار است چه چیزی به دست بیاورم، اما از آنچه در لیوانم پیدا کردم شگفت زده شدم.
این یکی هم طعم آب نبات دارد، اما بیشتر شبیه سایر انواع سنگریایی است که من در جاهای دیگر خورده ام. آن نت شیرینی ملایم تر، خاموش تر بود و شیرینی کمتری برای حمل نوشیدنی وجود داشت. به طور کلی، این یک نوشیدنی بسیار ابتدایی است، و هنوز هم کمی شیرین تر از چیزی است که در مکانی که بیشتر به کوکتل اختصاص داده شده است، پیدا می کنید. اما برای یک کوکتل باغ زیتون، خوشمزه است.
3. مارگاریتا ایتالیایی

مارگاریتا ایتالیایی روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول/ میز مزه
من طرفدار مارگاریتا لیمونسل توت فرنگی نبودم، اما این بدان معنا نیست که فکر می کنم باغ زیتون اصلا نمی تواند مارگاریتا را تولید کند. مارگاریتای ایتالیایی زنجیرهای یک گام بزرگتر از انواع دیگری است که من امتحان کردم، و اگر بخواهم آن را همراه با غذای خود سفارش دهم، مشتاقانه منتظر آن هستم. همه شما کسانی که مارگاریتا می نوشند ممکن است از این واقعیت خوششان نیاید که این کوکتل حاوی مقدار زیادی شکر است، اما متوجه شدم که متعادل تر از سایر موارد موجود در منو است. اسیدیته مشخصی در آنجا وجود دارد، به این معنی که در اولین جرعه خود غرق شیرینی نخواهید شد.
این کار با تکیلا Jose Cuervo Especial Silver شروع می شود، و برخلاف برخی از کوکتل های دیگر در این لیست، واقعاً می توانید تکیلا را در اینجا بچشید. سپس، همانطور که از هر مارگاریتا دیگری انتظار میرود، سه ثانیه اضافه میکنند، اما چیزی که این کوکتل را از سایر کوکتلهایی مانند آن متمایز میکند، افزودن آمارتو است. این تا حد زیادی مسئول این شیرینی برجسته است، اما همچنین به نوشیدنی طعم تلخ و لطیفی می بخشد که به خوبی آن را کامل می کند. وقتی این نوشیدنی را سفارش می دهید، انتظار یک مارگاریتای معمولی مکزیکی را نداشته باشید. به احتمال زیاد، از آن لذت خواهید برد.
2. آمارتو ترش

Amaretto Sour روی میز در باغ زیتون - سامانتا ماکسول / میز مزه
گاهی اوقات، شما نیاز دارید که همه چیز را ساده نگه دارید، و این دقیقاً همان کاری است که این آمارتو ترش انجام می دهد. این فقط ترکیبی از آمارتو است، آن لیکور بادام شیرین ایتالیایی که در بسیاری از کوکتل های باغ زیتون ظاهر می شود، و مخلوط ترش. Amaretto قطعا یک ماده شیرین است و شما می توانید این شیرینی را با هر جرعه ای از این کوکتل بنوشید. اما این شیرینی با مخلوط ترش کاملاً متعادل است. همچنین یک نت استوایی واقعا دوستداشتنی وجود دارد که به شما احساس میکند باید این غذا را در ساحل بنوشید.
آیا طعم آن شبیه تازه ترین کوکتلی است که تا به حال خورده اید؟ نه دقیقا. اما این باغ زیتون است - نباید انتظار چیز خیلی فانتزی داشته باشید. این فقط یک کوکتل جامد است که هوس شما را برای چیزی که در طرف تار است برآورده می کند. زیتون گاردن نوشیدنیهای کمشکر زیادی ارائه نمیکند، و اگرچه این نوشیدنی هنوز کاملاً شیرین است، اما اگر علاقه زیادی به کوکتلهای فوقالعادهای که در بیشتر منوها وجود دارد، ندارید، ممکن است یکی از گزینههای بهتر برای شما باشد.
1. لیموناد توت فرنگی میخ دار

لیموناد توت فرنگی میخ دار در باغ زیتون - سامانتا ماکسول/ میز مزه
چه کسی می دانست که یک لیموناد الکلی رتبه اول را در این رتبه بندی کوکتل باغ زیتون به دست می آورد؟ مطمئناً من قبل از اینکه تمام نوشیدنی های موجود در ترکیب را امتحان کنم نه. اما حتی یک مسابقه هم نبود: لیموناد توت فرنگی میخدار خیلی جلوتر از بقیه بود. اغلب اوقات، لیموناد می تواند بسیار شیرین باشد. و اگرچه قطعاً مقدار مناسبی شکر در این نوشیدنی وجود دارد، اما این شیرینی واقعاً در خط مقدم این کوکتل نیست. در عوض، هنگامی که برای اولین بار یک جرعه می نوشید، با اسیدیته پذیرایی یک لیموناد خوش ساخت مواجه خواهید شد.
قطعا یک نت توت فرنگی قابل لمس در این کوکتل وجود دارد، اما شما همچنین با طعم میوه شور نیز روبرو خواهید شد. با ودکای نیو آمستردام درست میشود، اما راستش را بخواهید، اصلاً نمیتوانید طعم الکل را بچشید. باز هم، این ممکن است پیچیدهترین کوکتلی را که تا به حال خوردهاید، درست نکند، اما آن را برای نوشیدنیها و نوشیدنیهای غیرمعمول خوش طعم میکند. مقداری نعناع تازه و توت فرنگی واقعی اضافه کنید، و یک کوکتل خواهید داشت که واقعاً در منوی باغ زیتون برجسته است.
روش شناسی

کوکتل های باغ زیتون چیده شده روی میز چوبی - سامانتا ماکسول/ میز مزه
همه این کوکتل ها را همزمان در باغ زیتون محلی خود امتحان کردم. معیارهای این رتبه بندی طعم، تعادل، پیچیدگی و خلاقیت بود که متعادل ترین، جالب ترین و گاهی اوقات نوستالژیک ترین کوکتل ها به اوج می رسید. این رتبهبندی نشاندهنده ترجیح شخصی من برای کوکتلهای کمتر شیرین و پیچیدهتر است، اگرچه من کامهای دیگر را نیز در نظر گرفتم.
مقاله اصلی را در Tasting Table بخوانید .
https://www.yahoo.com/lifestyle/every-cocktail-olive-garden-menu-151500455.html