سس 3 مادهای که هر چیزی را که میپزم بهبود میبخشد
آشپزخانه
جمعه، 21 فوریه 2025، ساعت 12:30 بامداد به وقت گرینویچ + 3:30· 3 دقیقه مطالعه
اعتبار: Andrea Rivera Wawrzyn اعتبار : Andrea Rivera Wawrzyn
این مقاله ممکن است حاوی پیوندهای وابسته باشد که یاهو و/یا ناشر ممکن است در صورت خرید محصول یا خدمات از طریق آن پیوندها از آنها کمیسیون دریافت کنند.
من یک عاشق مستند سس هستم. من انواع سس های خوشمزه را در یخچال و شربت خانه نگه می دارم و همچنین سس خودم را در خانه درست می کنم. من عاشق یک سس خامهای برای کاسههای غلات و سالاد برنجم در زمان ناهار هستم، اما شام چیز دیگری است. شام نیاز به سسهای پیچیدهتری دارد، مانند سسهای تابهای ، وینیگرت ، و معجونهای گیاهی که همه چیز را از ماهی سرخشده گرفته تا کوفتههای تابهای را میسازند .
سسی که بارها و بارها به آن روی میآورم تا یک شام ساده را به اوج برسانم، یک نم نم نم نم باران سه مادهای است که زمانی که سردبیر غذا در آمریکای تست کیچن بودم به نام «سس بینهایت» یاد گرفتم.
چه چیزی سس بی نهایت را بسیار عالی می کند
این سس فقط سه ماده دارد: کره قهوه ای، سس سویا و آب لیمو. خیلی به نظر نمی رسد، اما بسیار خوب است. آجیل بودن کره قهوه ای شده با استفاده از اومامی سس سویا افزایش می یابد و آب لیمو هر دو را برش می دهد تا طعم خوش طعمی به آن اضافه کند. این سس به قدری متعادل و خوشمزه است که من برای ننوشیدن آن مشکل دارم. با این حال، در هنگام شام نم نم نمناک است.
اعتبار: Andrea Rivera Wawrzyn اعتبار : Andrea Rivera Wawrzyn
طرز تهیه سس بی نهایت
کره را قهوه ای کنید. در یک تابه کوچک، 8 قاشق غذاخوری کره را روی حرارت متوسط سرخ کنید.
سس سویا را اضافه کنید. حرارت را خاموش کنید و 1 قاشق غذاخوری سس سویا را با آن مخلوط کنید. سس کف می کند، بنابراین مطمئن شوید که از یک تابه به اندازه کافی بزرگ (من یک ماهیتابه استیل 10 اینچی را دوست دارم ) برای این کار استفاده کنید.
به یک کاسه منتقل کنید و آب لیمو را اضافه کنید. سس را به یک کاسه کوچک منتقل کنید، مطمئن شوید که کره قهوه ای شده را از ماهیتابه جدا کرده و 1 قاشق غذاخوری آب لیمو را با آن مخلوط کنید. سرتاسر شامتان را بچکانید. این سس زمانی که آن را درست کردید بهتر است، اما می توانید سس باقیمانده را تا 4 روز در یخچال در ظرف در بسته نگهداری کنید.
نکاتی برای درست کردن سس بی نهایت
از کره بدون نمک و سس سویا کم سدیم استفاده کنید. در حالی که میتوانید از نسخههای شورتر هر دوی این مواد استفاده کنید، آنها سس را به مقداری بمب نمک تبدیل میکنند (باور کنید من آن را امتحان کردهام.) از آنجایی که من معمولاً این را به غذاهایی اضافه میکنم که خودشان چاشنیشدهاند، کنترل سطح نمک کلی همه چیز با انتخاب سس کمنمکتر آسانتر است. اگر دوست دارید همیشه می توانید کمی نمک کوشر به سس آماده اضافه کنید.
آن را به همه چیز اضافه کنید. من احساس می کنم چیزی وجود ندارد که این سس نتواند آن را بهبود بخشد، اما به نظر من واقعاً روی چیزهای ساده مانند ماهی ، ران مرغ و سبزیجات بوداده می درخشد .
آن را سفارشی کنید. این سس تقریباً نزدیک به کامل است، اما من قصد ندارم وانمود کنم که به آن اضافه نکرده ام. مقداری فلفل قرمز له شده را برای ادویه، میسو را برای یک برآمدگی اضافی اومامی، یا کمی عسل را برای شیرینی امتحان کنید.
https://www.yahoo.com/lifestyle/3-ingredient-sauce-improves-every-210000438.html